Qui sóc?

Sóc una enamorada de La Bisbal: de la gent, la història i la cultura.

AgnèsVaig néixer l’abril del 1.973 a La Bisbal del Penedès i sóc la nena gran de Cal Colet. Estic casada amb el Rafel (el nen gran del Cine) i tenim dos fills, l’Aniol de 10 anys i el Magí de 7 anys.

Des de petita que sempre he format part d’entitats de la Bisbal: cantant a la Coral Antistiana, jugant a escacs a La Societat, fent d’apuntadora a l’Elenc de Teatre de La Societat, tocant la gralla amb el Grup de Geganters i Grallers de La Societat, fent de monitora al Casal d’Estiu ….

Sóc Diplomada en Ciències Empresarials per la URV el 1.995, Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la UB el 1.998 i Màster en Govern Local per la UAB el 2.014. He estat 15 anys treballant en el sector bancari fins que, fa uns mesos, em vaig acollir a un ERE voluntari i ara em dedico a les meves dues grans passions: la família i la Bisbal.

Sóc regidora de l’Ajuntament des del 2.003 i he passat per l’equip de govern, l’alcaldia i l’oposició, sempre amb la voluntat de treballar per la Bisbal, mantenint el municipi que tots hem heretat i millorar-lo pels que vindran darrere nostre.

En les eleccions del passat 24 de maig de 2015, el resultat va ser de 5 regidors per ERC, 5 regidors per CiU i 1 regidor per SB-CP. Signem un pacte entre CiU i SB-CP i actualment governem a l’Ajuntament de La Bisbal.

Actualment sóc l’alcaldessa de l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès i Consellera Comarcal de Cultura del Consell Comarcal del Baix Penedès.

Share

4 Comments

 1. Marina Calvet Torres 29 de gener de 2016 3:18 pm Respon

  BONA TARDA, DISCULPA QUE ET MOLESTI PERÓ, SÓC COSINA GERMANA DE LA JOANA CALVET HERNÁNDEZ. FA MOLTS ANYS QUE NO EN SÉ RES D’ELLA I, ARA PER CASUALITAT L’HE VIST EN EL TEU BLOG, I M’AGRADARIA PODER CONTACTAR AMB ELLA PERÓ NO SÉ CÓM. HI HAURIA ALGUNA MANERA DE QUE LI DONIS EL CONTACTE D’E-MAIL QUE DEIXO (ÉS EL DE LA FEINA) PER PODER-HI CONTACTAR ??.
  MOLTES GRÀCIES I RIETERO LES MEVES DISCULPES PER LA MOLÈSTIA.

  MARINA CALVET TORRES

  • Agnès Ferré 30 de gener de 2016 1:45 pm Respon

   Bon dia Marina,
   no és cap molèstia! ja li he passat el teu correu a la Joana.

   http://agnesferre2015.org

 2. Ricardo Rodriguez 13 d'abril de 2016 3:06 pm Respon

  Estimada Sra :
  He perdido contacto por viajar fuera de España con la Sra Felisa Jané Garcia desde el año 2012, con la que hemos trabajado muchos años en diferentes proyectos. Ruego a Ud, tenga a bien, si está en sus manos, hacerle llegar mi nuevo numero de teléfono 932892244. desde ya reciba Ud. mi mas sincero agradecimiento por su inestimable ayuda! Atte Ricardo E. Rodriguez.

Deixa un comentari

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>