Tag Archives: Mancomunitat

Dijous 28 de juny: recollir notes, assemblea de la Mancomunitat de l’Albornar, reunió amb comerços locals i Festa Major de Calafell

Dijous 28 de juny: recollir notes, assemblea de la Mancomunitat de l’Albornar, reunió amb els comerços i l’empresa del nou servei de bus i Festa Major a Calafell.

Llegir més

Share

Dimecres 27 de desembre: Mancomunitat de l’Albornar, aprovació subvenció PAM Diputació per la Bisbal, carta als Reis a la biblioteca i començo nou llibre

Avui dimecres després de Nadal i Sant Esteve sembla que costi arrancar però de seguida estem en marxa!
Llegir més

Share

Divendres 10 de juny: Mancomunitat Albornar, míting a Reus i sopar del Barri de la Riba

Divendres al migdia assisteixo a l’Assemblea de la Mancomunitat de l’Albornar. La Mancomunitat de l’Albornar està formada pels quatre Ajuntaments on està instal·lat Idiada: Albinyana, Banyeres, Santa Oliva i la Bisbal.

Llegir més

Share

Divendres 19 de febrer: reunió i visita a Idiada

IdiadaLa Bisbal formem part de la Mancomunitat de l’Albornar, que és una mancomunitat formada pels municipis d’Albinyana, Banyeres, Santa Oliva i la Bisbal. Som els 4 municipis que compartim Idiada.
Avui però, no era una reunió de la Mancomunitat, sinó que ha estat Idiada qui ens ha convidat per explicar-nos el resum de l’activitat del 2015 i comentar dades i projectes.
Llegir més

Share

Dijous 24 de setembre: primera reunió de la Mancomunitat de l’Albornar

IdiadaAquest matí estàvem convocats a la primera junta de la Mancomunitat de l’Albornar d’aquesta legislatura.
La Mancomunitat de l’Albornar està formada pels quatre municipis on està instal·lat el complexe d’Idiada: Albinyana, Santa Oliva, Banyeres del Penedès i la Bisbal del Penedès.
Quan un municipi té una indústria en el seu terme, tot el gestiona el mateix municipi però en el cas d’Idiada són quatre municipis. Per facilitar tot el tema i crear més vincle municipal per aquest projecte, es va crear la Mancomunitat.
Quan pensem en Idiada pensem en les proves de cotxes, de seguretat, … molt importants per anar avançant en aconseguir la màxima seguretat en els vehicles. Però també s’ha de tenir en compte que hi treballa molta gent de la Bisbal i de la comarca: conductors, seguretat, neteja, oficines, enginyers, …
Llegir més

Share