Tag Archives: despesa

Dimecres 23 de setembre: comencem a regularitzar la telefonia mòbil municipal

Us pot semblar un títol estrany però quan vaig prendre possessió del càrrec d’alcaldessa i vaig entrar al despatx, damunt la taula hi havia tres mòbils antics. Els vaig guardar pensant que havia de repassar les factures de mòbils.
Recordava que feia uns anys, amb l’anterior equip de govern, s’havien arribar a pagar factures mensuals de més de 2.000€!!!
Llegir més

Share

Dimarts 15 de setembre: convocatòria del Ple de divendres

El dia de la convocatòria d’un Ple sempre hem d’acabar corrent!! per molt que tinguis les propostes redactades, les memòries explicatives fetes, … sempre ens hem d’afanyar per imprimir-ho, comprovar que no falti cap signatura, que no hi hagi cap error, … Sort que comptem amb uns grans professionals!

BalcóEl Ple ordinari és divendres dia 18 de setembre a les 7 de la tarda, i l’ordre del dia és el següent:

Punt 1: Aprovar actes de plens anteriors
En els Plens ordinaris sempre és el primer punt

Punt 2: Donar compte dels decrets d’alcaldia
En aquest Ple donem compte de 64 decrets! són decrets de març. Abans de finalitzar l’anterior legislatura no es va dona compte dels decrets de març fins juny i per això estan en aquest Ple. Llegir més

Share

53.000€ a la piscina municipal però sense aigua calenta a les dutxes

Pels pagaments que hem pogut veure de 2014, s’han pagat 53.000€ per tenir platja a la piscina:
Piscina14.555,00€ sorra i obres per fer la “platja”
26.598,60€ posada en funcionament
3.250,00€ fustes
548,00€ reparacions
241,00€ materials varis
463,00€ dutxes
5.009,00€ para-sols
973,00€ gandules
448,00€ abonaments

Però les dutxes dels vestuaris i els lavabos estan igual que fa 8 anys: no s’hi ha fet res i convé una renovació. Fa falta que hi hagi sempre aigua calenta a les dutxes i ara, s’escalfa l’aigua amb una bombona de butà que quan s’acava es triguen dies a substituir.
Als lavabos també els convé un bon manteniment.
No hi ha guixetes i aniria molt bé sobretot pels usuaris habituals.

Però, és clar!! Això no llueix. Arreglar vestuaris, aigua calenta … No es veu a simple vista i no et pots posar medalles, que és una de les coses que agrada més a l’equip de govern de Puigibet!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Nou vehicle de l’Ajuntament: un cost minúscul de 18.000€

PatrolMunicipalHi ha fets que posen en dubte el nivell de preparació per administrar el diner públic, el diner de tots, i les prioritats de l’equip de govern.
El febrer de 2014 l’alcalde Puigibet va presentar el nou vehicle municipal a la revista La Bisbal Avui per “un cost minúscul” que a la pràctica és un cost de més de 18.000€.

Cal tenir en compte que es tracta d’un vehicle d’uns vint anys d’antiguitat, un vehicle que “modernitza” la flota municipal, un vehicle amb una mitjana de consum de gasolina de 15-20 litres els 100km i que utilitza permanentment el servei de vigilància municipal.
Llegir més

Share