Dilluns 5 de març: signatura conveni amb la FEGP, reunió de grup de treball, curs sobre la nova llei de contractació i reunió d’executiva de federació Penedès del PDeCAT

Dilluns 5 de març: signatura del conveni amb la FEGP, reunió de grup de treball de l’equip de govern, curs sobre la nova llei de contractació al Consell Comarcal del Baix Penedès per part de l’ACM i reunió de l’executiva de la Federació Penedès del Partit Demòcrata.
FEGP1
El dijous 22 de febrer vam aprovar per Junta de Govern, el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i la FEGP (Federació Empresarial del Gran Penedès). I avui he signat aquest conveni amb el seu president, Martí Sistané, acompanyat de la directora Míriam Sánchez, el secretari  Isidre Also i la Glòria Planas com a membre de la junta directiva i la persona que ens va posar en contacte.
La tècnica d’ocupació municipal també hi és present, per ser un tema totalment vinculat al SOM Bisbal.
Com vaig comentar en el bloc del dia de l’aprovació del conveni a la Junta de Govern, serà un conveni molt profitós pels temes d’ocupació i formació.

Després tenim reunió de grup de treball de l’equip de govern, comentant els temes que proposem les dues parts. Seguim treballant!

A les 5 de la tarda vaig, amb la Judith i el Feliu, al curs que organitza l’ACM (Associació Catalana de Municipis) al Consell Comarcal del Baix Penedès sobre la nova llei deCCBP contractació. Des de la Diputació de Tarragona i de l’ACM s’han fet varis cursos dirigits als secretaris i funcionaris així com pels càrrecs electes. I avui és una d’aquestes sessions on, en dues hores, ens resumeixen les 7 principals novetats d’aquesta llei.
Si la contractació pública no ha estat mai senzilla i àgil, amb aquesta nova llei no s’agilitza!
Ens expliquen les nocions bàsiques que afecten tant al funcionament pels ajuntaments com pels empresaris que facturen obres i serveis. ÉS una llei que potser en municipis grans no suposarà tants maldecaps com pels municipis petits i mitjans. Ho dic perquè la majoria dels municipis de Catalunya no tenim tants treballadors municipals com per fer front a tot el que ens exigeix la nova llei de tramitació i control. Aquesta nova llei entra en vigor aquest divendres i, esperem que ens posin més mitjans per poder-la complir i no paralitzar el funcionament.
Pel que ens han comentat hi ha apartats que no estan clars i que, a mesura que entri en funcionament i ho anem aplicant, esperem que ho vagin aclarint.

PdecatDel Vendrell me’n vaig a Vilafranca, per la reunió de l’executiva de Federació Penedès del PDeCAT. Ens reunim una vegada al mes, per norma general. Tenim molts temes sobre la taula, tant per seguir treballant per aquesta legislatura com per la propera de les eleccions municipals.
Un grup divers i ben avingut per treballar pel Penedès!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>