Dijous 8 de febrer: 1r aniversari de la Vegueria Penedès, comença el Carnaval amb el dijous gras, reunió de grup de treball i cauen volves a la Bisbal!

Avui fa un any que es va aprovar al Parlament de Catalunya la Vegueria Penedès!
VegueriaTotsDesprés
vegueriaVaig tenir l’honor de poder-hi assistir, juntament amb la Judith i alcaldes, alcaldesses i regidors del Penedès. Des del Partit Demòcrata també funcionem com a Vegueria, que és un pas més sense renunciar a res. Després d’aquest any cal que es desenvolupi plenament l’àmbit amb les competències pròpies a les quatre capitals de la Vegueria (Vilanova i la Geltrú, El Vendrell, Vilafranca i Igualada) i també tenint un Delegat del Govern. Tot plegat és força complicat amb la situació d’ofec amb què estem sotmesos però estic segura que poc a poc ho aconseguirem!

 

carnaval

Avui és dijous gras i pel matí, abans de sortir de casa, el Magí s’ha preparat pel primer dia de Carnestoltes a l’escola. Seguint les ordres del Carnestoltes d’avui “Començarem pel terrat duent el cap decorat”. Han anat a menjar la tradicional truita del dijous gras al Priorat i per la tarda han fet classe. Engeguem el Carnaval que aquest any serà molt fred!

Aquest matí ens hem reunit el grup de treball per parlar i comentar varis temes, 18 punts a comentar! Tot són projectes o propostes de les diferents regidories de l’equip de govern, que les comentem al grup de treball. Això és senyal que s’està fent molta feina i que tenim recursos per poder-ho fer.

Ja fa uns dies que les previsions meteorològiques avisaven que aquests dies podria nevar a cotes baixes. Aquesta tarda han caigut volves a la Bisbal! Però no ha quallat al carrer, a la Bisbal sempre encerten el vent i la resta… no tant.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>