Dimecres 7 de febrer: segon dia de la mesa de contractació del servei de comunicació i xarxes socials

D’avui dimecres destaco la Mesa de contractació.

mesa contractacióA l’Ajuntament de La Bisbal no havíem tingut mai cap de premsa o una persona experta en comunicació i xarxes socials que publicités i informés de tots els acords municipals, esdeveniments municipals o d’entitats, informació important per la Bisbal i que contestés els missatges de les xarxes socials.
Considerem molt important transmetre tota la informació i és un pas més cap a la transparència municipal. A part que amb les xarxes socials es fa imprescindible que hi hagi una persona pendent de respondre les consultes i demés que plantegen els usuaris.
Com que és un perfil que no havíem tingut mai a l’Ajuntament, l’any passat vam fer un contracte menor d’un any per saber què és el que necessitàvem a l’Ajuntament, quantes hores, quin tipus de feina, … Durant aquest any heu pogut comprovar que cada dia hi ha més d’una publicació al Facebook i twitter de l’Ajuntament, així com notícies al web municipal, notícies a la premsa, … a càrrec d’una persona experta en comunicació que, a més, és bisbalenca.

Amb tot això fa unes setmanes que vam aprovar el plec de clàusules pel servei de comunicació i xarxes socials, especificat tot el que volem i de quina manera. S’han presentat cinc projectes per aquest servei i la setmana passada vamb fer la primera sessió de la Mesa de contractació. Fins avui tots els membres de la Mesa hem estat puntuant els diferents aspectes que vam definir en el plec de clàusules.
Avui, a quarts d’1 del migdia, ens hem reunit les cinc membres (Maguy, Judith, Leo, secretari i jo) i hem posat sobre la taula les puntuacions que hem fet cadascú. Després el secretari ha obert el sobre B on hi ha les valoracions de caràcter automàtic com són el preu i millores, que tenen una valoració directa en funció del varem del plec de clàusules. Després d’aquestes valoracions ja tenim qui portarà el tema de comunicació i xarxes durant els propers 4 anys.
Un procés obert, públic i transparent!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>