Dilluns 5 de febrer: dol per l’accident a la N-340 i sopar de dones per Santa Àgata amb l’Associació de Dones la Roca Foradada

Dilluns comença trist, com va acabar el diumenge, amb la notícia de tres morts en un accident de trànsit a la N-340 al seu pas pel Vendrell.

Un accident en un punt on hi ha hagut molts accidents. Es dóna el cas que fa anys que els alcaldes del Pacte de Berà, dels municipis per on passa la N-340 a les nostres comarques, junt amb altres col·lectius estan lluitant per aconseguir una solució a l’elevat trànsit de camions per la N-340. Es demana que els camions puguin circular per l’autopista de manera gratuïta en aquest tram i evitar així més accidents. És el tram de la N-340 amb més trànsit de tot Espanya!
Al mes d’agost es va aconseguir que, des del Ministeri del Govern Espanyol, aprovessin que a partir del mes de gener aquest tram de la N-340 estaria coberta de manera gratuïta per l’autopista pels camions. Però ha arribat el gener i aquest canvi no s’ha produït, segurament és un efecte més de l’aplicació del 155…

De les tres persones que van morir en l’accident conec familiars de les dues dones mortes, mare i germana del Lluís Martínez, gran professor del Col·legi Residència Arboç amb qui seguim compartint sopars d’ex-alumnes i professors d’EGB. Ha de ser un cop molt dur rebre una notícia com aquesta. Molts ànims Lluís!
N340
Com que els tres morts eren de l’Arboç, es convoca una concentració davant l’Ajuntament on hi estem convocats també alcaldes de la comarca. La Judith i jo hi anem, on hi trobem molta i molta gent de l’Arboç sobretot i també de la comarca. L’alcalde del Vendrell dirigeix unes paraules de condol i de reclamar solucions i després anem cap a l’auditori de l’Arboç. A l’auditori signem un manifest de denúncia i incompliment, per part del Govern Espanyol, de l’acord de solució no acomplert a partir del mes de gener. Signen els alcaldes dels municipis afectats per la N-340, la presidenta del Consell Comarcal i els alcaldes de la comarca que, tot i no tenir la carretera al nostre municipi, signem com a poblacions usuàries d’aquesta carretera, sumant-nos així a aquest reclam.
Dones1
Dones2Al vespre assisteixo, un any més, al sopar de dones de l’Associació de Dones la Roca Foradada per commemorar la patrona de les dones: Santa Àgata. Un sopar preparat per la junta de l’Associació i on hi col·laboren algunes sòcies aportant truites.
Sopem pa amb tomàquet i truites, totes boníssimes! i amanida. Per postres mengem les típiques “mamelletes” de la Santa que ens han preparat la Junta.
Moltes gràcies a totes les que formeu part de la junta que organitzar un any aquest sopar que compartim amb molt bona companyia!

Dones3Dones4

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

  

Share

Deixa un comentari

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>