Divendres 2 de febrer: dia de la Candelera i sopar de grup del Partit Demòcrata de la Bisbal a Can Gordei

Avui divendres 2 de febrer és la Candelera, i la dita diu “si la Candelera plora, l’hivern és fora i si la Candelera riu, l’hivern és viu”. No plou i, per tant, tenim l’hivern ben viu que això a la Bisbal vol dir més vent.

pdecat1Aquest matí a l’Ajuntament amb feina de preparació de projectes i propostes.pdecat2

Al vespre anem al sopar de grup del Partit Demòcrata al bar del local de Can Gordei. Vam dir de trobar-nos passades les festes de Nadal i avui és el dia! Bon sopar i bona companyia, parlem, riem i comencem a enfocar ja les municipals 2019.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>