Divendres 12 de gener: inici de l’últim grup de formació ocupacional amb UGT al matí i tarda al Consell d’Acció Municipal del PDeCAT a Vilafranca

Divendres de reunions d’urbanisme, inici de l’últim grup del curs ocupacional amb UGT i de Consell d’Acció Municipal del Partit Demòcrata a Vilafranca.

A quarts de 10 del matí em reuneixo amb l’arquitecte i enginyer municipal per varis temes d’urbanisme, on cada expedient és diferent encara que la normativa urbanística i les Normes Subsidiàries de la Bisbal siguin les que s’apliquen en tot l’àmbit urbanístic.
CursConveniUGTA quarts d’1 del migdia vaig a la biblioteca amb la Mar Vázquez d’UGT al Baix Penedès, per l’inici del tercer i últim grup del curs ocupacional a través de l’empresa de dinamització laboral d’UGT (del conveni aprovat a començaments de novembre del 2017 per Junta de Govern).
Un itinerari formatiu específic per usuàries de serveis socials on les treballadores socials del Consell Comarcal del Baix Penedès són qui escullen les que n’han de formar part, perquè millorin les seves expectatives laborals. És una formació de 45h dividides en 3 píndoles informatives, de 15h per cada grup.
Les que han començat avui estan molt animades i segur que és un bon pas per continuar formant-se i buscar feina.
CAM1
A la tarda vaig a Vilafranca del Penedès per assistir al Consell d’Acció Municipal del PDeCAT per parlar de varis temes com són els efectes de la llosa que també patim els ajuntaments amb l’aplicació de l’article 155 i parlar de les eleccions del 2019.

CAMferranCAMmartaCAMmarc
El 155 el patim amb l’alentiment de les resolucions que depenen de la Generalitat, de projectes aturats, … per la intervenció de l’estat espanyol i referent a les municipals, començar a posar fil a l’agulla perquè aquest any es vagin fent primàries per anar escollint els alcaldables per les eleccions de l’any que ve.
Primer l’alcalde de Vilafranca Pere Regull ens ha donat la benvinguda i després ja han parlat el president del Consell d’Acció Municipal Marc Solsona, que és alcalde de Mollerussa, en Ferran Bel alcalde de Tortosa i, per acabar, la Marta Pascal i el David Bonvehí. Al final torn obert de paraula.
Comencem un nou any amb molts feina per endavant i amb moltes ganes!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquest entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>