18 i 19 de novembre: cap de setmana de reunió Federació Catalana dels Tres Tombs, festa sorpresa pel Feliu, caminada de tardor de la Societat i teatre amb l’Associació de Dones La Roca Foradada

Aquest cap de setmana hem gaudit com mai de la Bisbal, d’excursions organitzades per associacions de la Bisbal i de projectes engrescadors per la Bisbal.

Vilanova1Dissabte a la tarda comença la marató d’activitats! A les 6 de la tarda la Judith i jo som a la masia d’en Frederic de Vilanova, la seu de la Federació Catalana dels Tres Tombs, per assistir a l’assemblea informativa de la Federació i presentar la propera Trobada Nacional pel 2018 que l’acollirem a la Bisbal.
Fa 16 anys que cada any la Federació i una associació o un Ajuntament, organitzen conjuntament la Trobada Nacional a un municipi diferent de Catalunya.
És una Trobada molt important perquè hi participa un carro de cada municipi associat. Aquest 2017 va ser a l’Ampolla, una festa molt maca!
A part de la trobada, abans de l’inici de la temporada dels Tres Tombs (abans de Sant Antoni Abat al gener) es fa la presentació de la trobada i el pregó, al mateix municipi que acull la Trobada.Vilanova2
Aquesta presentació serà el dijous 11 de gener a les vuit del vespre al CMC i la nostra pregonera serà la Neus Lloveras, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, un municipi on la Festa dels Tres Tombs és de les festes més importants.
La Judith i jo vam presentar la Trobada a les associacions presents a l’assemblea. La Tània és la presidenta de la Federació i la tenim al nostre costat donant-nos suport per organitzar aquest gran esdeveniment. Agrair també a les Associacions de Calafell, el Vendrell i Albinyana que de seguida se’ns van oferir per ajudar en el que fes falta, gran comarca el Baix Penedès! Per cert, la Trobada serà el diumenge 6 de maig.
Aquest any fa 25 anys que es van organitzar per primera vegada la festa dels Tres Tombs a la Bisbal, gràcies a l’Associació de la Bisbal que durant 18 anys consecutius la van organitzar. Comptem amb ells per organitzar aquesta trobada i és el millor homenatge que els hi podem oferir. Tot un honor per la Bisbal acollir la Trobada Nacional dels Tres Tombs!
Feliu2
Arribem a casa a quarts de 9 del vespre i de seguida tornem a marxar per anar a la festa sorpresa del Feliu! Aquesta setmana ha estat el seu aniversari i els seus nebots han preparat una festa sorpresa per celebrar-ho.
Sopem, ballem i riem molt i el millor és veure com en gaudeix el Feliu. T’ho mereixes!

Caminada1Diumenge al matí ens llevem ben aviat per participar a la 32na caminada popular que organitza la Societat per indrets bisbalencs.
El guia és el Joan Rovira que es coneix pam a pam el municipi i tots els camins.
Passem per davant de Masia Vilella, Freié, Mas de les Gralles, font de l’Ortigós i pas del trenca-càntirs al camí ral.
Som una cinquantena de persones que gaudim d’un matí de diumenge espectacular amb sol, fresqueta i sense vent, per camins, racons i uns paisatges meravellosos! Són poc més de tres hores caminant i acabem a la Societat refent-nos amb coca i cava!

Caminada3Caminada4Caminada2

TeatreDinem aviat perquè a la tarda anem a teatre a Barcelona, organitzat per l’Associació de Dones la Roca Forada. Som un autocar ple que anem a veure l’obra de l’Agatha Chistie “Y no quedará ninguno” al teatre Apolo.
Una obra amb un repartiment excepcional: Toni Sevilla, Jaume Fuster, Joan C. Restard, Júlia Creus, Cata Munar, Eduard Doncos, Ivana Miño, Arnau Puig, Pol Nubiala i Pep Munné.
Misteri i suspens com no podria ser d’una altra manera essent de l’Agatha Cristie. Hem gaudit molt!

Arribem a casa cansats però satisfets del cap de setmana!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>