Dimecres 18 d’octubre: matí de reunió d’equip i d’ocupació, tarda de pluja i de Consell d’alcaldes al CCBP

Dimecres intens i amb l’arribada de l’esperada pluja!

Al matí ens reunim l’equip de treball de l’equip de govern on comentem projectes engegats però que no estan finalitzats. És un bon moment per comentar i exposar els diferents punts de vista en temes i propostes de govern.
Després em reuneixo amb la tècnica d’ocupació pel seguiment del servei. S’està fent molta feina amb ocupació per la gent de la Bisbal i és un dels pilars fonamentals d’aquesta legislatura!
Pluja2nov
A la tarda despatxo amb el secretari varis temes i comença a ploure i comença la tempesta que dura uns minuts però que ja fa marxar la llum. I la llum va anant i venint vàries vegades fins que torna definitivament. Segueix plovent amb bona pluja i feia molta falta que plogués i no sé si les oliveres ho podran aprofitar, justament avui comencen a entrar olives a la cooperativa!

A les 8 del vespre comença un Consell d’alcaldes que s’allarga fins a les 10 de la nit. Tenim dos punts a l’ordre del dia. ElConsell primer és una presentació molt interessant sobre el servei de suport a l’execució penal per part del cap d’aquest servei als Serveis Territorials de Justícia de Tarragona, Sr. Salvador Miquel Estrada, i la cap de secció de serveis socials en l’àmbit penal, la Sra. Mercè Martin.
Els municipis de la comarca participem, com la resta de comarques, en el programa de treballs comunitaris de les persones que tenen penes de la justícia (penals inferior als 2 anys). A la Bisbal ja fa anys que en tenim, concretament el 2016 en vam tenir 6 en total i ara mateix en tenim dos. Són bàsicament per delictes de trànsit, de circulació viària, i la condemna són hores de treball a la comunitat.
Ens han explicat quins tipus de serveis fan, estadístiques, dades, …
El segon punt és la presentació del Programa Trefo (de Treball i formació). És un projecte comarcal que es va presentar a la convocatòria, per part del Consell Comarcal, a començaments d’octubre i que avui ens l’han presentat al Consell d’alcaldes. La convocatòria anual d’aquesta subvenció és molt important pels municipis perquè suposa contractar vàries persones que fa temps que no treballen, és una bona oportunitat per entrar al mercat laboral encara que sigui per 6 o 12 mesos.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>