Dimecres 27 de setembre: al costat de l’alcaldessa de Cunit, reunió de grup de treball i Ple i Junta de Govern al Consell Comarcal

Avui dimecres a quarts de vuit del matí hem marxat cap a Tarragona (la Judith, la Leo, el Feliu, l’Esther i jo) per fer costat a l’alcaldessa de Cunit, la Montse Carreras, a l’anar a fiscalia.

Fiscalia1Van citant els alcaldes que vam signar el decret de suport polític al Referèndum, repeteixo que és de suport polític! Que es veu que no es pot fer en un estat que es diu democràtic.Fiscalia2
A Tarragona ens hem trobat amb alcaldes de la vegueria Penedès, els regidors del Partit Demòcrata de Cunit, amb veïns de Cunit i amb el diputat del Parlament i alcalde de Valls Albert Batet.
La Montse ha entrat amb l’advocat i al cap d’un quart d’hora o 20 minuts ja ha sortit.
Aquests dies és important estar al costat dels alcaldes i alcaldesses que pateixen accions tan injustes, poc demòcrates i que no s’entenen com anar a declarar per haver signat un Decret d’alcaldia de suport polític. Però, com ha dit l’alcaldessa, no hi ha marxa enrere! Molt orgullosa de la Montse de Cunit!

Al sortit hem anat a fer un cafè i cap a l’Ajuntament a fer feina!

A les 5 de la tarda hem fet reunió d’equip de treball per parlar i comentar temes, projectes i altres de les diferents regidories. I a l’acabar he marxat cap al Consell Comarcal que avui hi ha Ple i Junta de Govern.
ImatgeCCBPEl Ple amb 45 punts entre propostes, mocions, dictàmens i donar compte de Decrets. Hi ha punts aprovats per unanimitat i altres per majoria. En destaco:
– la moció aprovada per unanimitat de rebuig als atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils i de reconeixement a la tasca realitzada pels cossos policials i d’emergències
– les sol·licituds de subvencions aprovades: al Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona; al SOC pels programes “Pla d’acció per la millora i dinamització dels polígons d’activitat econòmica del Baix Penedès”, per la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del programa de garantia juvenil i per la contractació del tècnic impulsor del programa de garantia juvenil
– aprovació del compte general del 2016
La Junta de Govern de després té 12 punts a l’ordre del dia com la concessió de prestacions d’urgència social i contracte programa 2017/19 amb l’Institut Català de les Dones per la prestació del servei d’informació i atenció a les dones i la realització de polítiques d’igualtat de gènere, entre d’altres acords.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>