Dimarts 5 de setembre: a punt pel nou curs escolar i començo nou llibre

Avui dimarts ens han arribat els llibres de 1r d’ESO per l’Aniol. La setmana que ve a l’institut!

Llibres2Som socis de l’AMPA de l’institut i hem fet l’encàrrec de llibres (llibres reciclats i llibres nous) a l’empresa que ho té encarregat l’AMPA. La setmana que ve comença una nova etapa!
Llibres1
Al vespre hem anat a l’escola a buscar els llibres del Magí de 4rt. També som socis de l’AMPA de l’escola que els felicito, perquè tenen molta feina amb els temes dels llibres: repassar els que deixem a final de curs, demanar els llibres nous, fer les bosses pel nou curs, … Moltes gràcies per tota la feina que feu!!
A part dels llibres, aquest any també hem recollir el xandall de l’escola, que no és obligatori però una bona manera d’anar iguals sobretot per les excursions.
llibre
I com que avui el dia va de llibres, aquest vespre començo un nou llibre: “Harry Potter i el llegat maleït”. Sóc fan de la saga Potter i aquest llibre el tenia de Sant Jordi. Avui el començo!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>