Dimarts 4 de juliol: III nit de l’enoturisme amb premi a Mas Llagostera

Aquesta tarda la Judith i jo marxem cap al Castell de Peralada, on se celebra la 3ra edició de la nit de l’enoturisme de Catalunya, de la Generalitat de Catalunya, per l’entrega dels premis d’enoturisme d’enguany.

Vam saber qui eren els premiats amb la publicació de la resolució EMC/1460/2017, de 20 de juny, de concessió dels Premis d’Enoturisme de Catalunya, d’acord amb l’acta de la reunió del comitè d’avaluació de 13 de juny de 2013, que va resoldre atorgar els Premis d’Enoturisme de Catalunya.

EnoturismeMúsicaQuan arribem al Castell de Peralada, en trobem amb els premiats i bisbalencs Pere iEnoturismeGegant Cristina de Mas Llagostera. Primer hi ha un còctel de benvinguda amb una actuació molt especial de música tradicional i actuació de “manotes” del món del vi.
Va arribant la gent del món de l’enoturisme vinguts d’arreu de Catalunya. Al cap d’una estona ja veiem el president d’Enoturisme Penedès, en Sergi Vallès que també és alcalde de Torrelles de Foix, que anava acompanyat del regidor de turisme de Torrelles.
Enoturisme1EnoturismeCapgrosEnoturismePolítics
Al cap d’una estona passem a l’entrega dels premis, encapçalada pel Director General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Octavi Bono, conjuntament amb l’Agència Catalana de Turisme, que són els organitzadors d’aquesta 3a. edició de la Nit de l’Enoturisme a Catalunya.

EnoturismeTotsPremiatsEs lliuren els Premis d’Enoturisme, en les següents 3 categories: Cellers, allotjaments i experiències i Innovació.
Categoria Cellers: al celler la Vinyeta (Alt Empordà)

CATEGORIA ALLOTJAMENT I RESTAURACIÓ: A MAS LLAGOSTERA, DEEnoturismePremiCristina LA BISBAL DEL PENEDÈS (BAIX PENEDÈS)

Categoria Experiències i Innovació: a l’associació la Carretera del Vi, de Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)

EnoturismeMasLlag1Moltes felicitats Pere i Cristina per tirar endavant un projecte tan ambiciós i il·lusionador i gràcies per compartir-lo!EnoturismeMasLlag2
Destaco que els parlaments van ser amb la mida justa, fent que l’acte fos dinàmic i agradable.

Acabada l’entrega de premis ens fem sessió de fotos amb els bisbalencs i amb el president i més representants d’Enoturisme Penedès.

EnoturismeEnoturismePereCristinaEnoturismePenedès

Anem ja a sopar, a l’aire lliure, compartint taula amb els premiats bisbalencs. Què més es pot demanar?

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>