Divendres 30 de juny: reunions amb veïns i casament de la Rosa Ma i el Ramon amb nova decoració a l’auditori del CMC

Aquest divendres al matí dedicat a atendre a veïns i veïnes que demanen hora per parlar de diversos temes.

Avui han sigut quatre visites de temes molt diferents.

casament4Al migdia un casament, una de les millors feines de l’alcaldia. Avui s’han casat la Rosa Ma i el Ramon, que van viure molts anys a Can Gordei. Uns moments emotius, tendrescasament2 i alegres!

Hem canviat i modernitzat la decoració de l’auditori Salbà del Centre Municipal de Cultura. Se n’ha encarregat una professional, la bisbalenca Eva de Secrets Vintage, que ha restaurat les dues cadires presidencials dels nuvis i també ens ha redecorat l’escenari, tot amb elements blancs.
Ha quedat molt i molt bé!

casament1casament3

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>