Divendres 9 de juny: sopar fi de curs de 6è de primària

Els pares i mares dels que aquest any fan 6è a l’escola Ull de Vent i que al setembre comencen a l’institut, hem organitzat un sopar per totes les famílies de 6è convidant els professors i professores que han tingut de P3 fins a 6è.

Sopar5Som un grup que ens avenim i que de seguida hem tingut organitzat quants diners posem, què fem per sopar, què regalem, … En comptes de fer un regal pels professors, ens hem estimat més fer un regal per l’escola, una cosa que necessitin. Per això hem regalat una taula de ping-pong per l’escola de dalt.Sopar3
Ja en tenen una però als patis sempre hi ha cua per jugar-hi. Aviat ja en podran gaudir!

Quedem a les 6 de la tarda per muntar taules al porxo i a quarts de 9 del vespre tornem amb el menjar i beure. Al gimnàs hi tenim música per ballar després de sopar. Ens ho passem molt i molt bé!
Sopar4Quan acabem els postres, passem fotos amb el projector, fotos de les dues classes des de P3 fins ara!!
Hem tingut uns grans professors tots aquests anys. Ara acaben l’etapa de primària i comencen la de secundària a l’IES Coster la Torre amb els nervis, emoció i respecte que comporta!!

Abans de marxar ho recollim i quedem pel dissabte al matí per acabar de recollir i netejar.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>