Diumenge 4 de juny: Jordi Turull a Albinyana i Passem comptes dels 2 anys de govern del PDeCAT de la Bisbal

Diumenge 4 de juny amb dos actes del Partit Demòcrata, un a Albinyana sobre el Referèndum i a la Bisbal el “Passem comptes dels dos anys de govern”.

TurullAl migdia a Albinyana, el Jordi Turull presentat pel cap local Josep Anton i per l’alcalde Quim Nin, ens haTurullQuim parlat del Referèndum. El millor acte de democràcia on la ciutadania de Catalunya pugui decidir si vol una Catalunya independent en un estat propi o seguir dins l’Estat Espanyol, és amb un referèndum.
En Jordi Turull ens ha explicat molt i molt bé el perquè del referèndum.
Una xerrada molt interessant que hem continuat després amb un dinar amb en Jordi Turull, la gent d’Albinyana, l’alcalde de Sant Jaume, gent de Llorenç i de la Bisbal.

TurullDinar
Pdecat2A quarts de 6 de la tarda ja érem a la Societat per preparar el berenar del “Passem comptes dels 2 anys de govern”. El grup del Partit Demòcrata de la Bisbal hem llogat la sala de la Societat per poder-hi celebrar aquest acte.
Érem més de 90 persones entre veïns del nucli, del Priorat, de la Masieta, de l’Esplai, de Can Gordei, de la Miralba i del Papagai. Primer el pica-pica i el pa amb tomàquet amb embotits i truites, el postre i, abans del cafè, els parlaments.
Pdecat1Primer el Joan Banach, cap local del PDeCAT a la Bisbal, ha presentat l’acte i després ha donat pasPdecat3 als regidors i regidores de l’equip de govern del PDeCAT. Avui hem parlat més estona per explicar totes les propostes del nostre programa electoral acomplertes, les propostes que hi estem treballant i els projectes fets o que s’estan fent però que no estaven al programa electoral.
Pdecat5He comentat, i ja ho vaig comentar durant la campanya, que el nostre programa electoral recollia les necessitats i projectes a realitzar detectats en el 2015 però que és un programa dinàmic perquè tot va canviant. Tot i així, ja portem acomplert el 52% de les propostes.Pdecat4
Cada regidor hem explicat tot això de cada àrea i, a l’acabar, hem parlat amb els assistents de varis temes.
Una molt bona tarda tant per tota la gent que ens heu acompanyat com per tot el grup que ho Pdecat6hem preparat i arreplegat tot al final. Som un gran equip!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>