Dijous 1 de juny: comencem el mes amb Junta de Govern

Avui dijous comencem el mes de juny, que és un mes de canvis de rutina i d’inici d’estiu.

BisbalAquest mes s’acaba l’escola i comença el Casal, s’obre la piscina, comencen les festes dels barris, … Tot això és senyal que som a les portes de l’estiu!

Avui al matí hem celebrat Junta de Govern amb 26 punts, sobretot liquidacions de plusvàlues i devolucions de fiances per obres. El que destaco de la Junta és l’aprovació inicial del projecte d’urbanització de l’àrea d’estacionament d’autocars per  l’IES Coster la Torre.
Falta acabar de formalitzar la compra del terreny però aprovem el projecte per anar avançant. Ara s’ha de publicar al BOP, esperar el termini marcat i aprovar-lo definitivament per poder continuar el procediment.
El pressupost inicial del projecte és de 141.027,50€ (IVA inclòs).

Pot semblar un projecte senzill però fa dos anys que s’iniciaren els tràmits i és que tot porta el seu temps, i més a l’administració pública. Però s’han de seguir tots els passos, fer la feina ben feta i al final s’obtenen els resultats!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

2 Comments

 1. Josep Pros 2 de juny de 2017 7:48 pm Respon

  Ahir parlaves nova rotonda acces ctra de Valls. Hem parlem diferents vegades i costa situar-nos. Es pot veure algun esboç

  • Agnès Ferré 2 de juny de 2017 10:05 pm Respon

   Quan s’aprovi el projectes es farà públic des de carreteres. La situen prop del que és el creuament per anar a l’Esplai.

   http://agnesferre2015.org

Deixa un comentari

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>