Dijous 11 de maig: pliques bar de la Festa Major, Cantània i Partit Demòcrata

Comencem el dijous amb pluja, una pluja que esperen els camps i boscos!

A mig matí tenim les pliques del bar de la Festa Major, primer la Mesa de contractació donem les puntuacions als diferents conceptes que apareixen al plec de clàusules i després obrim el sobre B de la oferta econòmica i la valorem segons el varem marcat. Dels tres presentats ja tenim qui portarà el bar de la Festa Major, que ara té 10 dies per presentar la documentació i que ho aprovem per Junta de Govern. Portaran molt bé el bar!

Cantània3A la tarda nervis i emoció al TAG (Teatre Àngel Guimerà) del Vendrell! Avui actuen els alumnes deCantània4 6è de l’escola Ull de Vent juntament amb les escoles Àngel Guimerà i Teresina Martorell del Vendrell, les Cometes de Llorenç, Quatre Vents de Sant Jaume, Teresa Godes de la Juncosa i Joan Perucho d’Albinyana, amb els artistes i cantants Elena Gadel i Jofre Borràs amb l’espectacle “La nit dels malsons“.
Expliquen cantant una història que comença la nit abans que en Lluc, un nen de 9 anys que és molt poruc, se’n vagi de colònies. Ell no hi vol anar perquè a les colònies haurà de fer activitats que li fan pànic com escalar, excursions i jocs de nit.Cantània1
Aquella nit, quan en Lluc està a punt d’adormir-se, la Guardiana de la Por entra a la seva habitació. La feina de la Guardiana és vetllar perquè la por no desaparegui del món i també fer entendre al Lluc que tenir por no és dolent i que tothom en té. Cantània2Comencen un viatge a través dels malsons de diferents amics del Lluc per fer-li veure que tenir por no és un defecte. Gràcies a la Guardiana, el Lluc entén que la por és necessària per viure, que és normal. En Lluc decideix ser valent i anar a les colònies on s’ho passa molt i molt bé.
Al cap dels anys rep una altra visita de la Guardiana que ha canviat de feina i ara és la Guardiana de l’alegria!
Un espectacle molt emocionant i més quan veus el treball de tot un curs, la dedicació de la professora de música i la il·lusió dels alumnes!!

JordiMarlésA quarts de 8 del vespre la Judith i jo hem assistit a la xerrada sobre empresa i economia organitzat pel Partit Demòcrata a Llorenç. Han parlat el Jordi Marlés, la Maria Senserrich i la Carme Mansilla.
El Jordi Marlés és l’alcalde de Llorenç i ens ha resumit la situació financera de l’Ajuntament de Llorenç que és un clar exemple de bona gestió i de molt bons resultats. Felicitats Jordi!MariaSenserrich
La Maria Senserrich és d’Igualada i diputada al Parlament de Catalunya per Junts pel Sí, economista de professió, i ens ha explicat d’una manera molt entenedora la situació financera de la Generalitat i els escenaris possibles en la independència.
CarmeMansillaPer últim ha parlat la Carme Mansilla, de Valls i és la Directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya a Tarragona. Ens ha explicat tots els serveis que es fan i s’ofereixen des del seu Departament. Un dels temes que porten és el de les energies i des de l’Ajuntament hem fet moltes reunions tant amb la directora com amb els tècnics pel projecte d’increment de la potència elèctrica als polígons industrials i els he d’agrair tota la feina que fan, que és molta!
Ha estat una jornada enriquidora i envoltada d’amics.
Em sento molt orgullosa de pertànyer al Partit Demòcrata, amb persones tan capacitades, formades i preparades per encapçalar un nou país!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>