Dimecres 26 d’abril: llibre regal de l’ACM, sorteig per la venda d’entrades del Cicle Gaudí de cinema i Junta de Govern al Consell Comarcal

Dimecres passat per aigua, no plou massa però aquesta pluja d’abril és benvinguda!

LlibreAquest matí m’ha arribat un paquet de l’ACM (Associació Catalana de Municipis) amb un directori d’adreces d’interès municipal i un llibre per Sant Jordi. La sorpresa ha estat que el llibre és “Com som?” d’Albert Calderó, Jordi Oliveres i J. Queraltó. Dic sorpresa perquè l’havia comprat (el regalaré!), és un tema molt interessant: un mètode per conèixer a fons la gent que ens envolta. I perquè dos dels autors els conec, el Jordi Oliveres perquè va venir de professor a una sessió del màster en govern local de fa uns anys, i l’Albert Calderó perquè és qui va venir a l’Ajuntament a finals del 2015. Va venir pel contracte menor amb Estratègia Local per fer auditoria de personal i organització de la plantilla.
Quan m’acabi el llibre de la Sílvia Soler, començaré aquest.

SorteigAquesta tarda hem realitzat, amb la regidora de cultura, el sorteig de l’ordre de vendre entrades en el Cicle Gaudí. Ja vaig explicar que enguany entrem en la programació del Cicle Gaudí del Cinema en Català, i que es projectarien 6 pel·lícules on les tres primeres serien el 30 d’abril (“Espanya en dues trinxeres”), el 28 de maig (“El monstruo viene a verme”) i el 25 de juny (“Incerta glòria”). Fa quinze dies vam enviar cartes a totes les entitats informant que les entitats poden vendre les entrades de les sessions a canvi de quedar-se la recaptació. Tenien temps fins el dia 20 d’abril i vam rebre tres sol·licituds.
Avui hem fet el sorteig per saber quina entitat vendrà cada dia, d’aquestes tres primeres sessions. Aquest diumenge comença l’Associació de Dones la Roca Foradada, el mes de maig seran el Grup de Geganters i Grallers i el mes de juny el grup del Ball de Gitanes. Ja ho sabeu, diumenge tots al cinema!

A quarts de 9 del vespre era a la Junta de Govern del Consell Comarcal del Baix Penedès. Pocs punts a l’ordre del dia, però no per això no són importants.
A l’haver-hi pocs punts, he tornat a casa relativament aviat!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>