Dimecres 1 de març: inici de nous projectes, reunió amb Endesa i Ple al Consell Comarcal

Avui comencem el mes de març i s’inicien tres projectes de govern.

Bisbal1Dos d’aquests projectes es van aprovar en l’última junta de govern: el contracte menor, durant un any, amb la bisbalenca Sònia Ferrer per portar tot el tema de premsa, xarxes socials, notícies, … i el contracte menor durant 8 mesos de l’estudi i resolució d’expedients urbanístics del 2010 fins el 2015.
Dos temes molt diferents però molt importants.
L’altre projecte és la contractació de l’Arantzazu Longares com a tècnica d’ocupació i joventut. En el moment en què la Generalitat ens doni el vist-i-plau a la creació del SOM Bisbal, traurem la plaça de tècnic d’ocupació i joventut a concurs i es rescindirà aquest contracte. Aquest és la continuïtat d’un projecte però és l’inici d’una nova fase del servei.
En l’anunci d’aquesta oferta de treball temporal es van presentar tres persones i es va dur a terme un procés de selecció.
Tant la Sònia com l’Arantzazu són grans professionals i valoro molt positivament poder comptar amb elles!

A mig matí ens hem reunit amb representants d’Endesa pel conveni a signar per iniciar el projecte de portar més potència elèctrica cap als polígons industrials. Dos anys de gestió d’un projecte que va estar uns quants anys aturats i on es comença a veure el final! Esperem poder signar en poques setmanes.

Aquest migdia he dinat amb el Jaume Casañas, regidor de Cunit i president de la Federació Penedès de PDeCAT, a l’Ull de Llebre on hem dinat molt bé com sempre. Aquesta tarda estem convocats l’executiva de federació però no hi podia anar i com que hi havia varis temes importants, hem aprofitat el dinar per fer reunió.

ImatgeCCBPPer la tarda cap al Ple del Consell Comarcal, amb 49 punts a l’ordre del dia d’on molts era seguiment de la gestió corporativa i, per tant, no es vota.
En aquest Ple ha pres possessió un nou conseller de la CUP després que l’anterior conseller renunciés al càrrec. També s’ha donat compte de la renúncia d’un conseller de formar part d’ERC i passar a ser regidor no adscrit.
S’ha aprovat la moció d’adhesió al Pacte Nacional pel referèndum, l’adhesió al programa de treball i formació (Trefo), el codi ètic i de bon govern del Consell i la modificació de l’ordenança general de subvencions del Consell Comarcal, entre d’altres.

A quarts de 10 del vespre a casa per sopar, estar amb la família i descansar per encarar la resta de la setmana.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>