Dimarts 28 de febrer: convocatòria de la Junta de Govern de dijous i noves inversions al polígon

Avui acabem el febrer amb la convocatòria de la Junta de Govern Local per aquest dijous 2 de març.

PolígonDivendres passat va sortir a la premsa la notícia de la implantació de noves empreses logístiques a la Bisbal, al polígon Les Planes Baixes inaugurat el passat mes de setembre. Són els terrenys que hi ha just a l’acabar les parcel·les de El Corte Inglés.  Des de l’equip de govern farem la nota de premsa quan sigui el moment oportú però avui comentaré que he conegut el Sr. Gustavo Cardoso vicepresident de Prologis, presentant el projecte. Un projecte seriós, de futur i amb una important inversió.
És una molt bona notícia per la Bisbal pels recursos derivats d’impostos i segon i primordial per la creació de llocs de treball per la implantació de noves empreses.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>