Divendres 10 de febrer: esmorzars alcaldes.eu, Pdecat a Olèrdola, dinar a les Piques, presentació Aecat a Vilanova i preparant carnaval

El divendres ben aviat la Leo, regidora de medi ambient, i jo marxem cap a Barcelona convidades per Alcaldes.eu.

EsmorzarsAlcaldes1Aquests esmorzars estan organitzats periòdicament per la plataforma Alcaldes.eu i El Punt Avui, i cadascun té un tema central de debat.
Alcaldes.eu és una plataforma transmèdia que ofereix informació actualitzada, entrevistes i perfils del món municipal, per compartir experiències i idees entre alcaldes i estar en contacte amb les inquietuds i necessitats del ciutadà.EsmorzarsAlcaldes2

Avui el tema és “Economia sostenible: quan els municipis fan més via que el G-8″. Presentat pel periodista Eduard Berraondo i on intervenen quatre ponents, entre els quals el company del camp de Tarragona i alcalde de Riudecanyes Josep Ma Tost, director de l’Agència de Residus de Catalunya, han exposat novetats i experiències sobre la recollida de residus actuals i les de futur. Molt interessant!
Ens quedem en què cal fer campanyes periòdiques de conscienciació de la necessitat de generar menys recursos i reciclar els que generem, i de buscar fórmules per premiar a qui recicla bé.
Ens hi juguem molt, sobretot pel futur dels qui vénen darrera nostre!

OlèrdolaA l’acabar l’esmorzar, marxem cap al Castell d’Olèrdola on ens trobem amb la Judith i el Feliu i alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores de Pdecat de la Vegueria Penedès.
Ja ens vam trobar al Castell d’Olèrdola el  maig de 2016 quan es va portar al Parlament de Catalunya l’incloure la Vegueria Penedès dins la llei de Vegueries.
I, després de l’aprovació definitiva del passat dimecres, ens hi tornem a reunir!

Després d’aquest acte ja és l’hora de dinar i anem al restaurant Les Piques, dins el terme municipal d’Olivella a la carretera que va Sant Pere de Ribes. Dinem de meravella amb l’especialitat de carns a la llosa. Us ho recomano!
Fem temps per anar a la tarda a Vilanova i la Geltrú.

AecatBisbalA Vilanova hi anem convidats per la presentació de l’Aecat (Assemblea d’Electes de Catalunya), a càrrec de la presidenta de l’AMI (Associació de Municipis per la Independència) i alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras.
Ens tornem a trobar a la majoria de regidors i alcaldes de Pdecat que érem a Olèrdola al matí!
Aecat està oberta a tots els càrrecs electes de Catalunya (alcaldes/ses, regidors/es, diputats/des al Parlament de Catalunya, diputats/des al Congrés, senadors/es i eurodiputats/des) de diferents formacions polítiques.
La finalitat és tenir totes les eines apunt per poder celebrar el referèndum i poder exercir el dret a decidir.

Al sortir d’aquesta presentació, la Judith i jo vam anar a recollir vestits de carnaval i alguns dels complements per la rua de l’últim diumenge de febrer a la Bisbal. Dels encàrrecs teníem vestits per recollir i vam aprofitar que ja érem a Vilanova per anar-hi.

No es pot negar que ha estat un dia complert!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>