21 i 22 de gener: visita a Madrid amb família i amics i gaudir de “El Rey León”

Cap de setmana fantàstic a Madrid!

MadridAveEls Reis d’Orient ens van regalar un cap de setmana a Madrid per anar a veure el musical de “El Rey León”.
Vam agafar l’AVE al Camp de Tarragona i en dues hores i mitja ja érem a Atocha. Després el metro fins a l’hotel, molt a prop del teatre Lope de Vega on representen el musical.

Dissabte vam aprofitar per quedar amb uns amics que viuen a Madrid, Julio i Camino, que ara feia més de 3 anys que no ens vèiem.
MadridKm0Matí passejant per la Puerta del Sol, km zero, Palacio Real (on ens vam trobar de casualitat als bisbalencs Jaume Calsina i la Ma Carmen!), la Almudena, … i després de fer gana de tant de caminar, anem a dinar al restaurant del Chicote “Yakitoro”. Un restaurant de platets de cuina espanyola amb tocs de cuina japonesa.

MadridYaki1MadridYaki2MadridYaki3MadridYaki4
MadridPostresUns plats boníssims i originals, un servei excel·lent i un preu raonable.MadridYaki5
Fins i tot els nens van trobar boníssims els diferents pinxos i patates amb salsa, per no parlar de les postres!

A la tarda, per pair el dinar, seguim caminant cap al Congrés dels Diputats, Neptuno, la Cibeles, … D’aquí ens vam acomiadar dels amics i cap a l’hotel a descansat fins l’hora de sopar, ja que el musicat començava a les 22:00h i durava 3 hores.
MadridTeatreAl vespre, després de sopar, anem cap al teatre i ens trobem als bisbalencs Joan Banach i la Cristina. Ja comptàvem que ens veuríem perquè, de casualitat, érem a Madrid el mateix cap de setmana i per veure el mateix musical a la mateixa hora!!MadridLleó

El musical espectacular, un muntatge, escenografia, balls i música sorprenents i emocionants. És un musical que val la pena veure si es té l’oportunitat!

 

MadridNúriaDiumenge vam quedar amb els cosins de Madrid, la Núria i el Víctor (el Julio treballava i el vam veure per la tarda).MadridAlmudena
Ens van portar a veure els jardins de Sabatini, el temple de Debod, el telefèric que va cap a la casa de campo, i una passejada per Madrid. Per la tarda vam anar a casa seva fins que va ser l’hora d’agafar a l’AVE per tornar a casa.

Un gran record d’aquest cap de setmana!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>