6, 7 i 8 de maig: cap de setmana de sopar de l’Associació de Dones, Clean Up Day i contacontes

Xato3Aquest cap de setmana comença el divendres amb el sopar casolà de l’Associació de Dones laXato1 Roca Foradada. Un exquisit plat de xató on no hi faltava la truita, el bacallà ni la salsa, i de postres un plat de maduixes amb nata. A tot això hi sumem una bona companyia i ja tenim una gran vetllada!
Moltes felicitats a la junta de l’Associació pel gran sopar!


Clean3La Regidoria de Medi Ambient va organitzar, el dissabte al matí, participar en la campanya “Let’s Clean Up Europe!”. Començava a les 11 del matí per anar fins al Priorat a netejar la franja forestal acabada de fer. És una acció per tenir consciència dels espais naturals i la problemàtica de la contaminació.Clean1
Clean2Van enviar material per aquesta campanya, però hi havia tantes deixalles, matalassos i trastos tirats que no n’hi va haver prou amb els sacs preparats, sinó que va haver de venir el camió municipal a carregar tota la runa per llençar.

Espai net, objectiu aconseguit!! Ara queda la part més difícil que és conscienciar les persones que no llencin als boscos ni camins els matalassos, electrodomèstics, envasos, papers, plàstics, …

AntoniaDissabte a la tarda tots a la biblioteca a escoltar contes a càrrec de les voluntàries contacontes deCristina la Bisbal: l’Antònia, la Cristina i la Teresa. Més de 20 nens i nenes (i grans!) vam gaudir de la “rínxols d’or”, “l’escolanet de Montserrat”, “l’oreneta i el rei” i “de què té gust la lluna?”.
TresaDesprés d’escoltar els contes, vam berenar fora la biblioteca.
El mes que ve no hi haurà contacontes perquè ja hi ha els barris, deixem la temporada de contacontes fins al setembre.

La resta del dissabte i tot el diumenge ha estat molt tranquil a casa amb la família. Ve molt de gust, de tant en tant, passar un dia o tot un cap de setmana a casa. Aquest diumenge a la tarda hem fet sessió de cine mirant “Mary Poppins” i menjant crispetes.
Ara ja tinc les piles carregades per una nova setmana!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>