Cap de setmana intens i dilluns 7 de setembre de reunions

Ha estat un cap de setmana intens: activitats diverses de Smiles for Nepal i acte de la Diada Nacional de Catalunya a Valls.

EscumaDivendres i dissabte vam tenir l’honor d’acollir les activitats solidàries i la presentació del documental de Smiles for Nepal, al CMC i a la Societat. Activitats sorgides del viatge al Nepal dels bisbalencs Carles Castelló i Sergi Guasch i el llorencenc Xavi Mitjans.
Després del terratrèmol que va castigar el país, què millor que portar somriures pels nens i nenes del Nepal!

El dissabte al matí va ser dedicat als infants: màgia, jocs a càrrec dels Esventats i festa de l’escuma a la pista. Un matí divertit!
A les 6 de la tarda la xerrada sobre l’ONG Muntanyencs per Himalaia, on van explicar com funcionen, quins projectes hanCaste realitzat i quins tenen en curs. Molt interessant! Després vaig tenir el goig de gaudir del documental juntament amb patrocinadors del projecte, amics i autoritats. Vaig conèixer a l’alcaldessa de Mequinença, la Sra. Magda, que havia col·laborat en el projecte.
Per descriure el documental només cal dir: tendresa, rialles, mirades d’alegria, mirades de tristesa i vida. Molt bona feina, felicitats Caste, Sergi i Xavi!

SoparSolidari

Al vespre, al sopar solidari a la Societat! Més de 150 persones van respondre compartint aquest sopar.

Valls3Diumenge al matí, vaig participar a l’acte de la Diada Nacional de Catalunya a Valls, acte organitzat per la delegació del govern de la Generalitat a les comarques de Tarragona. Un gran honor també compartir-ho amb en Quim Nin, delegat del Govern a Tarragona, l’Albert Batet, alcalde de Valls, i la Sra. Núria de Gispert, presidenta del Parlament de Catalunya, que és qui va llegir la glossa de la Diada. Valls2

Després, vam poder degustar una copa de cava i parlar amb amics i coneguts que ens hi havíem aplegat.

Després de diumenge ve dilluns. Dilluns d’una setmana curta però intensa. Aquest matí era el torn de reunions per acabar amb una reunió de l’equip de govern per detallar les inversions més importants a portar a terme durant aquesta legislatura.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>